Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bérelhető és jutalékos webáruházak képes leírás - Webáruház-készítés.tlap.hu
részletek »

Bérelhető és jutalékos webáruházak - Webáruház-készítés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: webaruhazkeszites.tlap.hu » Bérelhető és jutalékos webáruházak
Keresés
Találatok száma - 29 db
24 órán belül profi webáruház pénzvisszafizetési garanciával

24 órán belül profi webáruház pénzvisszafizetési garanciával

A megrendeléstől számított 24 órán belül átvehető, pofi webáruházak készítésével foglalkozunk. Ha a Pro24-et választja, rendkívül alacsony áron és kötelezettségek nélkül juthat elsőosztályú webáruházhoz - nálunk nincs hűségnyilatkozat. A webáruház forgalmának megteremtésében is szívesen segítünk! Ha elégedetlen lenne az Önnek készített Pro24 webáruházzal, a megrendeléstől számított 30 napon belül visszafizetjük a webáruház árát.

Bérelhető webáruház olcsón

Bérelhető webáruház olcsón

Weboldalad bemutatása: Cégünk profi webáruház rendszerek bérbe adásával foglalkozik. Nálunk nem kell milliókat befektetnie és hónapokat várnia, mire elkezdheti értékesíteni termékeit! Megoldásunk már havi 5.990Ft-tól elérhető és valódi minőséget kínál. Cégünk havi díjas alapon online marketing és üzemeltetési támogatást is nyújt.

Beta Webdesign Kft. - Webáruház bérlés

Beta Webdesign Kft. - Webáruház bérlés

Webáruházunk a következő funkciókat tartalmazza: * Kategóriák kezelése ( felvétele, módosítása, törlése ) . * Termékek kezelése ( felvétele, módosítása, törlése ) . A termékek leírását, képét, árát adminisztrálhatja. * Fizetési módok: postai utánvéttel, készpénzzel, utalással. * Vásárlók regisztrációja, e-mail-es megerősítéssel. * Automatikus e-mail küldés a webáruház tulajdonosnak és a vásárlónak a rendelésről. * Számlázáshoz szükséges adatok nyilvántartása. Bérelhető webáruház egyedi megoldásként, vagy alacsony költségvetéssel előre kész változatban. Cím: 1149 Budapest Egressy út 62. Tel.: 383-5844 Bérelhető webáruház egyedi megoldásként, vagy alacsony költségvetéssel előre kész változatban. Cím: 1149 Budapest Egressy út 62. Tel.: 383-5844 Webáruház kezelése A webáruház karbantartása adminisztrációs felületen történik, a megfelelő felhasználónév - jelszó páros ismeretében lehetséges a nap 24 órájában, a világ bármely pontjáról.

Boltháló

Boltháló

CSATLAKOZZON ONLINE PIACUNKHOZ, LEGYEN SAJÁT WEBÁRUHÁZA ÖNNEK IS! KÖLTSÉGHATÉKONY MEGOLDÁS NONSTOP ÉRTÉKESÍTÉS EGYSZERŰ KEZELHETŐSÉG KERESŐOPTIMALIZÁLT FELÉPÍTÉS PRÓBÁLJA KI RENDSZERÜNKET 10 NAPIG INGYEN!

Bolthely.hu

Bolthely.hu

Webáruház szolgáltatásunk segítségével egyszerűen, rövid idő alatt, olcsón jelenhet meg az interneten termékei forgalmazásának céljából, profitnövelés mellett. Fix havi díjak mellett a teljes szoftveres és hardveres hátteret biztosítjuk marketing támogatással együtt, így Ön előre tervezheti költségeit. Érveink az eredményeink. Jelenleg több mint 350 webáruházat üzemeltetünk többmilliárdos forgalommal, hibáktól mentesen, az igényekhez alkalmazkodva. Ez az a biztos technikai és marketing háttér, melyet nyújtani tudunk, legyen szó akár kis-, akár nagykereskedelemről.

Gyorswebshop

Gyorswebshop

Folyamatosan bővülő, színvonalas webáruház tervek közül válogathat. Professzionális webáruház szoftver, jól kezelhető adminisztrációs felülettel, számos opcionális funkcióval. Tekintse meg a részletes funkciólistát Egyszerű használat és adatbázis frissítés! A webáruház karbantartásához programozói vagy grafikusi előképzettségre nincs szükség. A termékadatbázis elkészítése történhet excel/openoffice fájlban, de ingyenes kliens programot is biztosítunk, ami még egyszerűbbé teszi az adatbázis módosítását. Ingyenes extra szolgáltatások: keresőbarát kialakítás, látogatottsági statisztikák, adat archiválás és számos egyéb magasszintű szolgáltatás jár webáruházához. Bővebb információ Nagy rendelkezésre állás! Magasan képzett szakemberek és nagy teljesítményű, speciálisan e-commerce megoldások kiszolgálására tervezett szerverparkunk garanciát jelent arra, hogy webáruháza a nap 24 órájában hibátlanul működhessen. Az éves díj az üzemeltetéshez szükséges szerver háttér (tárhely) díját is tartalmazza. Gyors aktiválás! Maximum 3 munkanap alatt beüzemeljük és Ön már fogadhatja is az internetes megrendeléseket. Ügyfél támogatás: szakembereink kézséggel állnak rendelkezésére kereső optimalizálás, online marketing és a webáruház üzemeltetésével kapcsolatos egyéb témakörökben.

Inet Marketing

Inet Marketing

Webáruház bérlés, online bolt üzemeltetés Amiben segíteni tudunk: webáruház optimális költségszint kiszámítása webáruház bevételi forrásainak megtervezése, kialakítása webáruház (tartós)bérlési lehetőség gyors adatváltoztatási lehetőség weben keresztül üzletviteli folyamatok teljes automatizálása bemutató &aquo; Ha már üzemeltet webáruházat és szeretné hatékonyabbá tenni, akkor kérjen ajánlatot és mi segítünk. ajánlatkérés &aquo; Munkatársaink személyes konzultáció során kész megoldásokat kínálnak, hogy milyen formában lehet nyereségesen üzemeltetni webáruházát, a közvetlen megrendeléseken túl, milyen közvetett bevételi forrásokkal növelhető online boltunk nyereségessége, megtérülése.

iWebáruház

iWebáruház

i WEBSHOP webáruház az utóbbi évek folyamatos fejlesztései és partnereink tesztelése révén egy kiforrott, a mai modern követelményeknek megfelelő, Google keresőre optimalizált, széles körűen tesztelt, e-commerce megoldásokat kínáló webáruház rendszer. A webáruház bérlés előnyei Azon vállalkozások, akik eddig még nem kereskedtek az interneten és nem szeretnének nagyobb összegeket felvállalni egy jóval kisebb kockázatot jelentő, rövidebb (teszt) időszakra is megrendelhetik a webáruházat A webáruház a bérleti időszak végén lemondható vagy igény esetén bármikor újraindítható A lemondás után a webáruházba feltöltött termékek és adatbázis letölthető, így a szerződés felmondása után a befektetett munka, tartalom nem vész el a Megrendelő számára De talán a legfontosabb előny, hogy a webáruház funkcóit, megjelenését, kezelhetőségét, Google keresőkhöz való optimalizálását folyamatosan fejlesztjük megrendelőink igényei valamint a kor követelményei alapján. Ezen frissítéseket, fejlesztéseket az bérleti időszak alatt megrendelőink ingyenesen megkapják, így hosszú távon gondolkodva sem tud a webáruház elavulni a webáruházak felhasználó követelményeknek való megfelelése.

Joomlawebplaza

Joomlawebplaza

Joomla Webplaza egy internetes üzletközpont.(webshopok,webes szolgáltatást nyújtó cégek katalógusa) Ingyen webshop programunkkal bárkinek jutalék ellenében készítjük el webáruházát.Webmozi oldalunkon ingyenesen nézhető Online filmek találhatók.A fórumban várjuk az oldallal és a fent lévő webáruházakkal kapcsolatos véleményeket tapasztalatokat, észrevételeket Foglalkozunk továbbá weblapszerkesztéssel és hozzá kapcsolódóan tárhely szolgáltatással.

Hirdetés
Kulcsrakész webáruházak árukészlettel bérelhetők

Kulcsrakész webáruházak árukészlettel bérelhetők

Kulcsrakész webáruházak árukészlettel feltöltve bérelhetők. Nemzetközi áruház felület: angol, német, magyar. Bankkártyás fizetési rendszer. Az informatikai támogatást és hátteret a webáruházhoz a Prestige informatika biztosítja. Partnereik számára webáruház szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük! - Azaz a folyamatos informatikai és technikai fejlesztéseit ingyen biztosítjuk!

MagneShop.hu

MagneShop.hu

A MagneShop egy professzionális webáruház, amely egy teljes értékű tartalomkezelő rendszert (CMS) tartalmaz. Több előre elkészített professzionális design sablon közül választhat. Mindegyik design sablon mobilra optimalizált reszponzív sablon. Próbálja ki webáruházunkat 15 napig ingyen, minden kötelezettség nélkül, és ha meggyőződött róla, hogy a MagneShop valóban azokat a lehetőségeket nyújtja, amire Önnek szüksége van, válasszon bérelhető webáruház csomagjaink közül, és kockázatmentesen, kezdeti költségek nélkül azonnal elindíthatja saját webáruházát.

Mandico Webdesign

Mandico Webdesign

Internetes Webáruház nyitására kétféle lehetőséget biztosítunk: Saját, teljesen egyedi megjelenésű internetes webáruház: Előnye a teljesen egyedi grafikai külső és az áruház egyedi paraméterekkel rendelkezhet. Ezáltal a létrehozás költsége magasabb, de mindenben megfelel a megrendelő elvárásainak. Költségét nagyban befolyásolják az egyedi igények. Internetes webáruház bérlés: Előnye a vitathatatlanül versenyképes ár. Hiszen már évi bruttó 19.000 Ft-tól elérhető. Szolgáltatásaiban tartalmaz mindent ami az webáruház működéséhez elengedhetetlen: termék kategóriák, termékek rövid és hosszú leírása, termék képek, paraméterezhető kedvezmények, paraméterezhető szállítási és fizetési módok, automata szállítási költség számítás. stb. A grafikai megjelenés itt sablonból választható. A sablonok száma folyamatosan bővül. Tehát ha nincsenek speciális igényei az alacsony éves díj miatt ezt ajánljuk Önnek. Mennyibe kerül Önnek egy Internetes webáruház, webáruház bérlés?

Net Híd

Net Híd

Webáruház menedzselés Tartalmaz mindent amire szüksége lehet a sikeres webáruház üzemeltetéséhez. Néhány példa a teljesség igénye nélkül. Folyamatos marketing elemzés és optimalizálás A webáruházra mutató linkek, reklámok folyamatos bővítése, partneri kapcsolatok kiépítése Reklám szövegek, link szövegek, bannerek készítése Tartalmak karbantartása Webáruház fejlesztéséhez folyamatos ötlet szállítás Hírlevelek megírása, összeállítása Miként fizet Ön a webáruház menedzselésért? Mi nem kérünk mást mint a webáruház forgalmából származó bevételének, közösen megállapított százalékát. Így nem csak Ön, de mi is érdekeltek vagyunk abban, hogy internetes kereskedése egyre jobban teljesítsen. Milyen internetes kereskedelmi rendszerek menedzselését vállaljuk? Nincs általános szabály. Minden ilyen irányú megkeresést megvizsgálunk. A döntésben szerepet játszik az is, hogy Ön mennyire nyitott az együttműködés tekintetében. Kérje ajánlatunkat !

PLP webshop

PLP webshop

Hogyan működik a PLP- WebShop? Cégünk létrehoz egy 100%-ban keresőoptimalizált, egyedi megjelenésű, kifejezetten az Ön termékeire kialakított webáruházat. Webmarketing eszközök (online reklám kampány, professzionális keresőoptimalizálás, linkkapcsolatok kiépítése) segítségével a termékeit áruló webáruház internet címét könyen és széles körben elérhetővé tesszük az interneten keresők számára, így biztosítva a webáruház látogatottságát és forgalmát. A legtöbb webáruház sikertelenségét a webmarketing nem megfelelő alkalmazása, vagy hiánya okozza. Tudnunk kell, hogy on-line marketing kimutatások alapján a weboldalak, így a webáruházak látogatóit megközelítőleg 70-80%-ban a Google kereső hozza. Előbbieket figyelembe véve webáruházunk sikere nagy mértékben függ attól, hogy a kereső hányadik találatnak hozza, illetve jeleníti meg (interneten böngészők a keresők első két oldalát tekintik meg általában). A PLP professzionálisan keresőoptimalizált webshopját-webáruházát (ami a termékeit fogja árulni) a legfontosabb kulcsszavakra, amelyekre vélhetően keresni fognak a potenciális érdeklődők...

Renter webáruház bérlés

Renter webáruház bérlés

A Renter bérelhető webáruház rendszere a legfrissebb technológiákra épül, így megbízható, gyors és értékesítési szempontból hatékony webáruházat nyithat nálunk. Bérelhető webáruház rendszerünket folyamatosan fejlesztjük felhasználóink igényei alapján. Nincs termékfeltöltési korlát, akár több ezer terméket is feltölthet plusz költségek nélkül. Díjmentes webcímet vagy saját webcímet is regisztrálhat. Az előfizetési díjon kívül semmilyen fejlesztési vagy egyéb jutalékos költség nem terheli Önt! A webáruház bérlés mellett igénybe veheti marketing szolgáltatásainkat és segítünk megkeresni potenciális vásárlóit. Vásárlói elégedettek lesznek az Ön leendő webáruházával. Webáruház bérlés szolgáltatásunkat ingyen kipróbálhatja 60 napig!

Shopmasters

Shopmasters

Shopmasters - komplett és egyedi webáruház megoldások Ha Ön is szeretne online boltot nyitni, amely az Interneten keresztül a világ bármely pontjáról, a nap 24 órájában várja a vásárlókat, akkor érdemes megfontolnia ajánlatunkat! Szolgáltatásunkat elsősorban azok számára ajánljuk, akik professzionális és teljesen egyedi kinézetű webáruházat szeretnének nyitni - szemben a számtalan tucat megoldással. Ha már pénzt és energiát fektet egy online bolt létrehozásába, akkor miért érné be az egymásra megszólalásig hasonlító és sok esetben igénytelen megoldásokkal? Legyen az Ön webáruháza a legszebb és a legprofibb, és előzze meg versenytársait! Amit kínálunk: komplett webáruház csomag; teljesen egyedi webdesign kialakítás, így az Ön webáruháza kiválhat az olcsó, tucat online áruházak közül; nem korlátozzuk a termékek darabszámát, a webáruház díja a forgalmazott termékek számától nem függ; a webáruház az Ön által kiválasztott saját domain név alatt lesz elérhető; a domain névhez tartozó saját e-mail címek és e-mail fiókok; öt információs oldal elkészítése (pl. a főoldal, elérhetőségek, cégünkről, online kapcsolatfelvételi lehetőség, stb.)...

SpringMedia

SpringMedia

Eladásait szeretné az Internet segítségével növelni, de anyagi lehetőségei nem engedik meg saját webáruház készítését? Kedvező áron bérelhető, kész webáruház szoftverünk minden igényére megoldást nyújt! A "MONstore" névre keresztelt webáruház szoftver a jellegre utaló "Merchandise ON internet", a méretekre és a képességekre mutató "monstre", illetve a "store" szavak összeolvasztásából származik. A programcsomag kifejlesztésével sikerült elérnünk, hogy a webáruház készítés időigénye töredékére csökkenjen. A szoftver gyakorlatilag egy olyan kód-motorként fogható fel, mely üzembe helyezése után képes nyújtani mindazon szolgáltatásokat, mely napjainkban egy világszínvonalú webáruház működtetéséhez szükséges. Nincs szükség tehát hosszadalmas és költséges tervezésre, programozásra, csupán egy rövid installációs (illetve egy rövid tesztelési) szakasz, és az elektronikus áruház máris várja vásárlóit. Természetesen a szoftver úgy lett kialakítva, hogy igény esetén bármilyen új funkció egyszerűen és költséghatékonyan integrálható, akár a már működő rendszerbe is.

Tuti menü