Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fórumok és blogok képes leírás - Webáruház-készítés.tlap.hu
részletek »

Fórumok és blogok - Webáruház-készítés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: webaruhazkeszites.tlap.hu » Fórumok és blogok
Keresés
Találatok száma - 8 db
A fordított MLM elmélet

A fordított MLM elmélet

A mai postban egy érdekes marketing elméletet szeretnék megosztani veletek, majd kipróbáljuk, hogyan és miért is működik ez a gyakorlatban, az ismert webáruház rendszer partnerprogramjaként. Az elméletet nevezzük mondjuk fordított mlm-nek. Az elmélet lényege, hogy ismertségi hálózatunkat hogyan tehetjük jövedelmezővé, anélkül, hogy ellenérzéseket keltenénk ismerőseinkben, és hogyan kerülhetjük el az mlm rendszerekből jól ismert hálózat erodálódásból és az ismert ellenérzésekből származó hátrányokat. Nézzük az alapfogalmakat: Ismertégi hálózat (idézet a Wikipédia szabad enciklopédiából): Az ismeretségi háló(zat) (angolul social network) egy közösségi struktúra, ami egyének vagy szervezetek kapcsolataiból áll; tartalmazza azt, hogy ezek a szereplők között a szociális kapcsolatok hogyan és milyen módon léteznek, a felületes ismeretségtől az életre szóló barátságig vagy rokoni kapcsolatokig. A kifejezést J. A. Barnes használta először 1954-ben.[1] Az ismeretségi hálózatok (csoportok) maximális mérete általában 150 fő és az átlag 124 fő körül van. (Hill és Dunbar, 2002).'

Joomla - VirtueMart fórum

Joomla - VirtueMart fórum

A magyarországi Joomla közösség oldalának fóruma, ahol többek között a Virtuemart shoprendszerrel kapcsolatban is tehetsz fel kérdéseket, illetve belenézhetsz az eddigi témákba. A Virtuemart a Joomla egyik bővítménye, egy ingyenes shoprendszer. Nyílt forráskódú, ingyenes, bármit változtathatsz rajta. Sok sikert hozzá!

Netprog - Webshop Hun fóruma

Netprog - Webshop Hun fóruma

Ha Ön is webáruházzal szeretné terjeszteni termékeit, de túl drágának találja az interneten fellelt megoldásokat, akkor válassza a Hun1 webshop-ot, és jusson webáruházhoz ingyen, mindösszesen a készítő bannerét kell a lap alján megjelenítenie 468x60-as méretben. - A Hun1 webshop mindenki számára ingyenes. Tapasztalataim szerint a legdinamikusabban terjedő webáruház megoldás hazánkban. Ha a Hun1 webshop saját arca nem felel meg Önnek, akár Ön is testreszabhatja kinézetét néhány kép, és a megfelelő szövegek kicserélésével. A jobb oldali referencia dobozban található webáruházak arculatát ügyfeleink saját maguk szabták át . Ezek az áruházak jól példázzák a Hun1 webshop szabad változtathatóságát. - A Hun1 webshop oldalak keresőmotorra optimalizáltak. Úgy készítettem el a Hun1 webshop-ot, hogy az megfeleljen a keresőmotorokra vonatkozó hatékonysági irányelveknek. Az oldalak könnyen olvashatók és nem tartalmaznak fölösleges HTML tag-eket. Bármelyik webáruház oldal pár kattintással egyszerűen elérhető.

Pro Hardver - Oscommerce fórum

Pro Hardver - Oscommerce fórum

A Pro Hardver fórumán is kérdezhetsz az oscommerce és más webshop programokkal kapcsolatban. Nézz körül, olvasd el az eddigi hozzászólásokat! Regisztrálás után te is tudsz írni, kérdezni, véleményezni.

VirtueMart angol nyelvű fórum

VirtueMart angol nyelvű fórum

Virtuemart crash site whit Moomenu « Reply #11 on: March 05, 2009, 03:33:43 am » that' why the option to choose to load the mootools that comes with vm or not should be available in vm. but you 'd rather argue instead of implementing it. i fully understand the 'insult' thing ... do you understand the time wasted &the frustration that the luck of such a simple solution causes to end users? that's one of the worst insults in my view, which i don't expect or force anyone to share. cheers. ps: if you 'd like to help could you please for the love of God tell me in which file the vm makes the call to load mootools? i've been looking all night and haven't managed to find it &i understand i'm sounding really tired &grouchy now. My apologies.

Webáruház indítása

Webáruház indítása

Webáruház indítása blogban egy webáruház indítása körüli teendők kerülnek körbejárásra. Mire kell figyelni, mivel kell foglalkozni (esetleg mivel nem kell foglalkozni) mit hogyan lehet kiválasztani. Mi az amik a webáruház indításhoz, működtetéshez, feltöltéshez, karbantartáshoz hozzátartoznak, szükségesek vagy csak nem árt tudni róluk. Lesznek negatív példák is. Mitől és hogyan működik egy webáruház.... avagy a webáruházunk reklámozása különféle lehetőségek igénybevétele az internetes online reklámok közül.

Webáruház túlélőcsomag - webáruház nyitás

Webáruház túlélőcsomag - webáruház nyitás

Minden, amiről egy új webáruház indítása előtt tudni érdemes egy cégvezetőnek a 21. századi e-kereskedelmi háborúban. Amit azonnal megkaphatsz a webáruház túlélőcsomagban: Stratégiai kódex, Jogi útmutató webáruházaknak, Informatikai háttér, Webáruház ergonómia, Üzemeltetési útmutató. A webáruházas értékesítés legalább olyan komplex és összetett terület, mint bármely más vállalkozás, és számos új ismeret elsajátítását igényli!

Yox blogja

Yox blogja

De a napokban komolyabban utánanéztem, milyen ingyenes és fizetős modulok, illetve hack szükséges, egy minden szempontból keresőbarát, versenyképes webáruház összerakásához. Vettem jópár hasznos kiegészítőt. Csinálok pár demó oldalt, kíváncsi vagyok mit tudnak majd teljesíteni. Ha minden jól megy, le is fogom cserélni a mérleges oldalt. Egészen professzionális, minden kritériumnak 100%-ban megfelelőt tudok összetenni. Elméletileg. Aztán a gyakorlat majd legfeljebb megcáfol. Ha kész az első, írok róla bejegyzést.

Tuti menü