Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingyenes webshop programok képes leírás - Webáruház-készítés.tlap.hu
részletek »

Ingyenes webshop programok - Webáruház-készítés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: webaruhazkeszites.tlap.hu » Ingyenes webshop programok
Keresés
Találatok száma - 10 db
Aruhaz.info ingyenes webáruház készítő

Aruhaz.info ingyenes webáruház készítő

Nincs elegendő kezdőtőkéje saját webáruház nyitásához? A konkurenseinek már van webáruháza és Ön sem szeretne lemaradni? Kipróbálná, de fél, hogy kidobott pénz lenne a webáruházra fizetett fejlesztési költség? Az aruhaz.info ingyenes webáruház készítő rendszere megoldást nyújt Önnek! Ingyenesen használható webáruházat kínálunk, mely azonnal használatba vehető! Nincs havi díj, nincs forgalmi díj, nincs jutalék! Próbálja ki! A webáruház készítése csupán 2 perc és máris megkezdheti feltöltését! Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy miért használjak egy ingyenes webáruház rendszert? Biztosan bonyolult kezelni, nem szakszerűen van kialakítva vagy talán van valahol egy apró betűs rész és hetek belül érkezik a számla. Ingyenes webáruház készítő rendszerünk elsősorban az online kereskedelemmel most ismerkedő, kevés kezdőtőkével rendelkező vállalkozásoknak kíván minőségi, teljes értékű szolgáltatást nyújtani. Az aruhaz.info ingyenes webáruház készítő rendszere minőségi szolgáltatást nyújt!

Ingyen webáruház

Ingyen webáruház

Növelje meg napi több tízezer látogatóval áruháza forgalmát! Egy internetes áruházat indítunk, ahol mindent olcsóbban lehet megvásárolni, mint máshol. A csatlakozás feltétele, hogy az áruházba csatlakozók itt valamivel olcsóbban kell, hogy kínálják a portékáikat, mint a saját webáruházukban (vagy üzletükben). Rendelkezésére bocsátunk egy ingyenes, könnyen kezelhető webshopot, amit Ön tölthet fel, és üzemeltet saját hatáskörben. Áruházrendszerünk a beérkezett rendelések után - megállapodás szerint - jutalékot számláz Önnek. A programban részt vevő partner megállapodástól függően pár százalék jutalékot fizet minden eladott terméke után webshop rendszerünknek az itt eladott áruk után. A jutalék mértéke megállapodástól függ. Mit adunk cserébe? - Egy ingyenes webshopot (folyamatos fejlesztésekkel együtt) - Portálrendszerünk már meglévő látogatottságát: az induló látogatottság 24-31.000 látogató naponta reklámköltségek nélkül. - Jutalékot. (marketingterv alapján). A webshoprendszer feladata a csatlakozó partnerek üzleteibe irányítani a látogatókat.

Ingyenes áruház - Webaruhaz-analizis

Ingyenes áruház - Webaruhaz-analizis

Ingyenes, korszerű webáruházrendszert kínálunk mindenkinek, aki most tervezi, hogy áruházat nyit vagy már van működő webáruháza, de drága vagy nincs megelégedve a szolgáltatásaival. Valóban teljesen ingyenes az áruház használata, nincsenek rejtett költségek, vagy idegesítő reklámok, hirdetések. Mi mindent elvégzünk Ön helyett, telepítést és beállítást, levelezés beállítását, stb. Egyedi áruházat kínálunk mindenkinek, aki szeretne profin egy új vállalkozásba kezdeni! Önnek nincs más dolga, csak regisztrálni, majd elkezdeni azzal foglalkozni, amivel szeretne. Pénzt keresni!

Magento

Magento

A Magento egy olyan rendkívül fejlett e-kereskdelemi keretrendszer: - community verziója ingyenes hozzáférhető - licensz szerződés megengedi fejlesztését, új funkciókkal és arculattal történő ellátását - a többi webáruház rendszerrel ellentétben a Magento mögött nem csak lelkes fejlesztők, hanem tőkeerős cég is áll: 2011. június óta az eBay a 100%-os tulajdonos - egyedülálló template rendszere lehetővé teszi a frontend könnyű cseréjét - modul felépítése segítségével a nagy funkcionális tudása tovább bővíthető különböző fejlesztőcégektől beszerzett modulok integrálásával, vagy saját, egyedi modul fejlesztésével A Magento webáruházak leegyszerűsítve két fő részből állnak: - frontend illetve - backend vagy adminisztrációs felület A frontend felület az, amivel a látogató találkozik a böngészőjében. A backend vagy más néven adminisztrációs felület pedig az egész frontend rendszert kiszolgáló rendszer.

Opencart

Opencart

Az OpenCart egy funkció gazdag, könnyen kezelhető, keresőbarát és egy tetszetős admin felületű web áruház rendszer. Korlátlan kategória Korlátlan termékszám Korlátlan gyártó kezelés Többféle valuta használható Többnyelvű kezelőfelület Véleményezhető termékek Termék értékelő Nyílt forráskód Ingyenes dokumentáció Sablonokkal átváltoztatható arculat Autómatikus kép átméretezés Több mint 20 fizetési modul Több mint 8 szállítási modul Magyar nyelvű kiegészítők és modulok

Oscommerce

Oscommerce

osCommerce is an online shop e-commerce solution that offers a wide range of out-of-the-box features that allows online stores to be setup fairly quickly with ease, and is available for free as an Open Source based solution released under the GNU General Public License. osCommerce was started in March 2000 and has since matured to a solution that is currently powering 14,116 registered live shops around the world. Today, osCommerce has been taken to the next level, moving towards an e-commerce framework solution that not only remains easy to setup and maintain, but also making it easier for store administrators to present their stores to their customers with their own unique requirements. The success of osCommerce is secured by a great and active community where members help one another out and participate in development issues reflecting upon the current state of the project. You are more than welcome to contribute to the success of osCommerce by helping out in the realization of the project, by participating in the forums, by donating to the team developers and sponsoring the project, or just by spreading the word! We welcome you to the osCommerce community!

Prestashop

Prestashop

A PrestaShop egy Open Source vállalkozás, akár csak a Linux és sok esetben a hozzá tartozó komponensei. Mint a nyitott platform elkötelezett híve, a PrestaShop mellett azért döntöttem, mert a modern technikai lehetőségek minden tárházát felsorakoztatja. A PrestaShop mint webáruház egy látványos kihívás még is benne van a lehetőség, hogy itt vagy ott hozzá tegyünk valamit. A hozzá tenni és megírni egy új komponenset pedig lehetőség a fejlődésre, a változtatásra. Éveken keresztül Windowsos környezetben fejlesztéseket szerveztem és minden esetben fizetős verziókat gyártottam. E közben pedig 10 éve működik az egyik legrégebbi magyar webstatisztikai site a hungariantop1000.com is. Többen jelentkeztek a PrestaShop magyar bevezetésére is, aztán persze a közelébe se kerültek a munkának, de nem azért mert nem volt mit tenni, hanem azért mert nem volt elég a lelkesedés. Az Open Source egy ilyen világ. A komponensek fejlesztését elkezdtem, baráti és ismerősi segítséggel. A további fejlődéshez pedig akár Te is hozzá tudsz járulni azzal, ha részt veszel a tesztelésekben, netán véleményeddel tisztelsz meg a munka során. Az észrevételeket pontokba szedve, txt formátumban legyetek szívesek elküldeni a könnyebb feldolgozhatóság érdekében.

Quickcart

Quickcart

Könnyen módosítható és használható webáruház rendszer ingyenes és megvásárolható bővített verzióval. Gyors és könnyen telepíthető. MySQL nem követelemény, a program flat file alapú adatbázist használ. Minimális követelmények: PHP 5.2 , 2 MB tárhely. Nem követelmény: MySQL, mod_rewrite/xml/zlib az Apache-on vagy a RAM beállítások változtatása! Teljes értékű webáruház program számos funkcióval. Egyszerű adminisztrációs felület, nincsenek felesleges funkciók az alap csomagban. Minden hozzáadható funkció bővítményként telepíthető. Rendelkezésre állnak ingyenes sablonok és bővítmények mind az ingyenes mind a fizetős, bővített verzióhoz.

Webshophun

Webshophun

Ha Ön is webáruházzal szeretné terjeszteni termékeit, de túl drágának találja az interneten fellelt megoldásokat, akkor válassza a Webshop Hun webáruház programot, és jusson webáruházhoz ingyen, mindösszesen a készítő bannerét kell a lap alján megjelenítenie 468x60-as méretben. A letölthető webáruház programban nincs termék darab korlát, sem semmiféle mennyiségi korlátozás, azonnal használható a telepítés után amihez videó segítséget biztosítunk. A Webshop Hun webáruház program mindenki számára ingyenes. Tapasztalataink szerint a legdinamikusabban terjedő webáruház megoldás hazánkban. Ha a Webshop Hun saját arculata nem felel meg Önnek, akár Ön is testreszabhatja kinézetét néhány kép, és a megfelelő szövegek kicserélésével, vagy térítés ellenében mi is megalósítjuk elképzeléseit.

Hirdetés
Zen Cart

Zen Cart

Zen Cart truly is the art of e-commerce; free, user-friendly, open source shopping cart software. The ecommerce web site design program is being developed by a group of like-minded shop owners, programmers, designers, and consultants that think ecommerce web design could be and should be done differently. Some shopping cart solutions seem to be complicated programming exercises instead of responding to users' needs, Zen Cart puts the merchants and shoppers requirements first. Similarly, other shopping cart software programs are nearly impossible to install and use without an IT degree, Zen Cart can be installed and set-up by anyone with the most basic web site building and computer skills. There are hundreds of shopping cart programs available, but none come close to offering the level of options, features and support available with Zen Cart. Even the commercial programs have a hard time competing.

Tuti menü