Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Webáruház-készítés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Webáruház-készítés képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: webaruhazkeszites.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 218 db
24 órán belül profi webáruház pénzvisszafizetési garanciával

24 órán belül profi webáruház pénzvisszafizetési garanciával

A megrendeléstől számított 24 órán belül átvehető, pofi webáruházak készítésével foglalkozunk. Ha a Pro24-et választja, rendkívül alacsony áron és kötelezettségek nélkül juthat elsőosztályú webáruházhoz - nálunk nincs hűségnyilatkozat. A webáruház forgalmának megteremtésében is szívesen segítünk! Ha elégedetlen lenne az Önnek készített Pro24 webáruházzal, a megrendeléstől számított 30 napon belül visszafizetjük a webáruház árát.

7even - Egyedi webáruház készítés, webáruház bérlés

7even - Egyedi webáruház készítés, webáruház bérlés

Eladás-orientált webáruház készítés! Egyedi webáruház választható modulokból. Ha nem szeretne sok pénzt költeni webáruházára, akkor bérelhet is egyet! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, látogasson el oldalunkra, ahol bővebb információt talál a webáruház készítésről, karbantartásról és bérlésről.

A fordított MLM elmélet

A fordított MLM elmélet

A mai postban egy érdekes marketing elméletet szeretnék megosztani veletek, majd kipróbáljuk, hogyan és miért is működik ez a gyakorlatban, az ismert webáruház rendszer partnerprogramjaként. Az elméletet nevezzük mondjuk fordított mlm-nek. Az elmélet lényege, hogy ismertségi hálózatunkat hogyan tehetjük jövedelmezővé, anélkül, hogy ellenérzéseket keltenénk ismerőseinkben, és hogyan kerülhetjük el az mlm rendszerekből jól ismert hálózat erodálódásból és az ismert ellenérzésekből származó hátrányokat. Nézzük az alapfogalmakat: Ismertégi hálózat (idézet a Wikipédia szabad enciklopédiából): Az ismeretségi háló(zat) (angolul social network) egy közösségi struktúra, ami egyének vagy szervezetek kapcsolataiból áll; tartalmazza azt, hogy ezek a szereplők között a szociális kapcsolatok hogyan és milyen módon léteznek, a felületes ismeretségtől az életre szóló barátságig vagy rokoni kapcsolatokig. A kifejezést J. A. Barnes használta először 1954-ben.[1] Az ismeretségi hálózatok (csoportok) maximális mérete általában 150 fő és az átlag 124 fő körül van. (Hill és Dunbar, 2002).'

A1 Webstúdió

A1 Webstúdió

Megtalálhatónak kell lennie webáruházunknak, hiszen a fő utcán működtetett áruházba sok nézelődő térhet be, és a nézelődőből lesz a vásárló. Egy sikátorban hiába nyitunk áruházat, töltjük fel minőségi termékekkel, költünk a dekorációra, ha arra senki nem jár, vásárlóra nem számíthatunk. Miután a főutcán (elől a keresőkben Pl: Google) megnyitottuk webáruházunkat meg kell győzni a látogatókat, hogy lépjenek be és maradjanak nálunk... 2 - 6 mp alatt dől el, hogy a böngésző webáruházunkban marad, vagy visszalép a keresőbe, link katalógusba. A fenn említett idő alatt meg kell győzni a látogatót, hogy az általa keresett termékek webáruházunkban megtalálhatóak és bizalmat érezzen, hogy nálunk vásároljon. Miután a böngészőt meggyőztük arról, hogy érdemes webáruházunkban maradni következő lépés a navigáció. Fontos, hogy a legegyszerűbb vásárlóra is gondoljunk. Legyen a termékcsoportok kialakítása könnyen és gyorsan értelmezhető. Biztosítsunk többféle keresési módot vásárlóinknak, hogy minél hamarabb megtalálhassák a keresett terméket Miután leendő vásárlónk megtalálta a keresett terméket, szeretne róla minél több információt megtudni.

Abclap.hu - készítse el saját webáruházát

Abclap.hu - készítse el saját webáruházát

Webáruházat szeretne,hogy ügyfeleinek még kényelmesebbé tegye a vásárlást? Szeretné akár nap mint nap frissíteni webáruháza tartalmát és akciókat biztosítani vásárlóinak? Akkor önnek ezt a rendszert találták ki: saját maga készítheti el webáruházát és frissítheti annak tartalmát akár naponta.Próbálja ki!

ADMIN* webstúdió

ADMIN* webstúdió

Üdvözlünk az ADMIN* webstúdió weboldalán. Mi egyszerű, letisztult és a célközönségedet hatásosan megszólító weboldalakat készítünk. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, a weboldal kitalálásától kezdve egészen az átadásig. Legfőképpen sablon alapú weboldalakat fejlesztünk, de természetesen egyedi designt is készítünk, ha arra van igény. Weboldalainkat elsősorban WordPress és Joomla rendszerrel készítjük, de egyedi fejlesztésű CMS megoldásokat is vállalunk. Programozóink a következőkben jártasak: HTML, xHTML, PHP, CSS, Jacascript, Flash. Ha olyan webfejlesztőt keresel, aki letisztult, átgondolt és célközönségedet hatásosan megszólító weboldalt készít neked; mindezt gyorsan és költséghatékonyan, akkor jó helyen jársz!

Adómonitor-Tax Kft.

Adómonitor-Tax Kft.

Nincs még vállalkozása fent a weben? Honlapkészítő cégünk megcsinálja Önnek minőségi weboldalát. Ha nem kíván kifizetni sok tízezret (vagy akár százezret) webes céges számára, ez esetben felhasználhatja intelligens honlapkészítő rendszerünket is. Vállaljuk társaságok internetes oldalának programozását, felújítását, de otthonosan mozgunk nagyobb webes felületek programozásában is. Megrendelőink számára tudunk fejleszteni Joomla, Drupal, és Wordpress alapú CMS rendszerű weboldalakat is. Akár webfejlesztés Miskolc, akár Debrecen, akár Nyíregyháza érdekli, állunk rendelkezésére. A honlapkészítés mellett további szolgáltatásokkal is várjuk ügyfeleinket: domain név regisztráció, tárhely szolgáltatás, keresőoptimalizálás, webes szövegek írása. A honlapkészítés során mindig az ügyfél kívánságait vesszük figyelembe, és csak olyan terméket adunk ki a kezünk közül, amely az ügyfél igényei szerint készült. A webprogramozás árak tekintetében igényelhető az olcsó weboldal (20-30 e Ft, az átlagos árkategóriájú (80-100 e ft) honlap is. A nagyobb weboldalak esetében egyedi árképzést alkalmazunk, amelyet minden egyes munka megkezdése előtt egyedileg szabnak meg honlapkészítő szakembereink.

Akciós profi webáruház csomag

Akciós profi webáruház csomag

Rendkívül jó webáruház motor, teljes mértékben a keresőkben elért jó pozíciókra kihegyezve. Külső keresőoptimalizálás nélkül is komoly mennyiségű látogatókra lehet számítani a googleből. Ezzel a webáruház csomaggal, és egy komoly keresőoptimalizlással elég szép sikereket lehet elérni, és akkor az e-mail marketinget, és egyéb hirdetéseket még nem is vettük figyelembe.

Alexgraphics

Alexgraphics

Sikeres online boltot szeretne? Egyedi webshop, webáruház igényei vannak? Egy webáruház sikere már a tervezésnél eldől, ha egy nem megfelelő rendszert választ. Ha nem szeretné, hogy a honlapra fordított összeg felesleges pénzkidobás legyen, rendeljen tőlünk webáruházat. Az általunk készített webáruházak segítségével kis és középvállalkozások vagy magánszemélyek könnyen és gyorsan jelenhetnek meg az interneten, árulhatják termékeiket vagy szolgáltatásaikat. Az online áruházakat egyedi designnal, a szükséges funkciókkal, keresőkre optimalizáltan alakítjuk ki. Az áruházhoz könnyen kezelhető adminisztrációs rendszert (CMS) adunk, amellyel Ön módosíthatja termékeit (leírások, képek). Nincs korlátozás a termékek darabszámában! Salontrend.com webáruház fejlesztés esettanulmány Az interneten vásárlók köre Magyarországon is folyamatosan növekszik. Egy online webáruház a nap 24 órájában elérhető az ország (világ) bármely részéről. Ön menedzselheti a termékkategóriákat, akciós termékeket jelölhet ki! Minden terméket Ön változtathat a webshopjában! Új webáruházra van szüksége? Kérje ajánlatunkat!

Hirdetés
Algozone - Zencart templatek

Algozone - Zencart templatek

Zen Cart truly is the art of e-commerce; a free, user-friendly, open source shopping cart system. Zen Cart can be installed and set-up by anyone with the most basic computer skills. To learn more about ZenCart you can visit zen-cart.com With AlgoZone ZenCart Templates you are enabled to set up your ZenCart stores with state of the art professional designs and optimized layouts for many different business lines provided below. Our ZenCart templates are ready to be installed, so save time and money for design upgrades and new ecommerce projects. We can customize any of the templates to match your business line and highlight your products.

Arculati elemek tervezése

Arculati elemek tervezése

Stílus és honlap létrehozása. A weboldal tervezéstől a internetes oldal karbantartásáig teljes szolgáltatás! Egy honlapot többféle szándékkal lehet működtetni. Van ki értékesíteni szeretne, akad aki portfóliót akar. A megegyező bennük, hogy adatot akarnak közölni az érdeklődőknek. Ezt az információt segítünk publikálni az általunk elkészített honlapokkal és arculattal . Munkáink közül lehet csomagokat választani de lehet saját elképzelések alapján kérni szolgáltatásunkat. Eszményiek vagyunk induló vállalkozásoknak a kedvező árú megoldásaink eredményeképpen.

Arteries

Arteries

Webáruház gyors megtérüléssel IGEN! Lehetséges, de nem egyszerű feladat! A verseny egyre nagyobb, így ma igazán fontos, hogy webáruháza ne csak funkcionálisan lássa el feladatát, hanem minél több látogatót vonzzon, és a látogatókat hatékonyan konvertálja vásárlókká! Nem egyszerű egyik feladat sem, de megfelelő eszközökkel, és kellő körültekintéssel, és jó hozzáállással a siker garantált! Mi az Arteries Studio-nál évek óta azon dolgozunk, hogy az általunk készített rendszerek a lehető leggyorsabban a kerüljenek a keresők találati listáinak élére, ezáltal nyilván nő a látogatók száma, a látogatók pedig az átlátható, jó koncerziós rátájú weboldalakon jó esélyel válnak vásárlókká, és nem maradnak csupán pillanatnyi érdeklődők! Ne hagyja, hogy verejtékkel szerzett látogatói olyan gyorsan el is hagyják webáruházát, ahogy jöttek! Bízza ránk oldalának megtervezését, és webáruházának keresőoptimalizációját! Mennyibe kerül egy webáruház? Megfordítom a kérdést: Mennyit ér meg Önnek az, hogy cége eladásait megtöbszörözze egy hatékony Internetes rendszerrel?

Aruhaz.info ingyenes webáruház készítő

Aruhaz.info ingyenes webáruház készítő

Nincs elegendő kezdőtőkéje saját webáruház nyitásához? A konkurenseinek már van webáruháza és Ön sem szeretne lemaradni? Kipróbálná, de fél, hogy kidobott pénz lenne a webáruházra fizetett fejlesztési költség? Az aruhaz.info ingyenes webáruház készítő rendszere megoldást nyújt Önnek! Ingyenesen használható webáruházat kínálunk, mely azonnal használatba vehető! Nincs havi díj, nincs forgalmi díj, nincs jutalék! Próbálja ki! A webáruház készítése csupán 2 perc és máris megkezdheti feltöltését! Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy miért használjak egy ingyenes webáruház rendszert? Biztosan bonyolult kezelni, nem szakszerűen van kialakítva vagy talán van valahol egy apró betűs rész és hetek belül érkezik a számla. Ingyenes webáruház készítő rendszerünk elsősorban az online kereskedelemmel most ismerkedő, kevés kezdőtőkével rendelkező vállalkozásoknak kíván minőségi, teljes értékű szolgáltatást nyújtani. Az aruhaz.info ingyenes webáruház készítő rendszere minőségi szolgáltatást nyújt!

Awacs Design

Awacs Design

A webáruház készítés első lépéseként el kell döntened, hogy a webáruház milyen feltételeket teljesítsen, illetve, mire van szükséged. Egy webáruház készítésnél óriási hangsúlyt kap az eladástechnika, ami meggyőzi a leendő vevőt arról, hogy nagyon jó helyen jár, és ez az a termék, amire vágyik. A jó webáruháznak nagyon sok feladata van. Talán első helyen a vásárlók vezetése áll, amit lehet befolyásolni grafikai elemekkel, és marketing ötletekkel, de a webáruház készítés alapja az egyszerű, mindenki által érthető webáruház. Az, hogy milyen is legyen a Te webáruházad az, elsősorban a webáruházzal szemben támasztott elvárások alapján lehet megtervezni, kivitelezni. Mivel minden ember, vagy vállalkozás, mást szeretne a webáruházában értékesíteni, ezért jól átgondoltan a webáruház készítés időszakában kell az alábbi lényeges dolgokat átnézni, mielőtt a webáruház készítés ténylegesen elkezdődik. Ezen az oldalon előre összeállított webáruház készítési csomagok közül választhatsz, ami a leginkább jellemző az általad elképzelt webáruházra. Természetesen, ha elképzeléseidnek nem találsz megfelelő csomagot, akkor kérésedre külön árajánlatot küldünk.

Awex - Webáruház készítés

Awex - Webáruház készítés

A legfontosabb funkciókkal ellátva, melyekkel Ön is beléphet az Internetes Kereskedők egyre bővülő sorába! Részletek EXPERT - Okos megoldások az Ön számára Hasznos funkciókkal felvértezve, hogy szárnyalhasson web áruháza. Részletek BUSINESS - Az Internetes Hypermarket Minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal, hogy az Ön vállalkozása igazán sikeres lehessen!

B2 Shop - Webáruház a négyzeten!

B2 Shop - Webáruház a négyzeten!

B2 Shop webáruház rendszer ingyenes kipróbálással! A Bit2Bit Kft. által fejlesztett B2 Shop webáruház rendszer rendelkezik minden olyan funkcióval, mellyel egy 2013-ban használandó webshop motornak rendelkeznie kell: gyors, rugalmas, intelligens és könnyen kezelhető. A rendszert ajánljuk mindazoknak, akik online shop nyitásán gondolkodnak, nincs nagy internetes tapasztalatuk, mégis szeretnék költséghatékonyan megjelentetni termékeiket. A webshop rendszer ingyenes, havi 8000 Ft-os vagy egyedi áron is elérhető a megrendelő igényeitől függően.

Bankkártyás fizetés webáruházban akciósan

Bankkártyás fizetés webáruházban akciósan

Az oldal online fizetési megoldásokat kínál webshop tulajdonosok részére, szeretnénk a legkedveltebb CMS rendszerek alá megvalósítani, így Drupal, osCommerce -re is a Joomla + VirtueMart mellett. Valamint mindhárom hazai bank (K&, CIB, OTP) ecommerce megoldásához könnyen telepíthető modulokat biztosítani!

Tuti menü